#

Üdvözöljük weboldalunkon!

Legfrissebb híreink

#

2024. április 19. ( Általános információk )

2024. május 6-tól emelkednek a GLS csomagfeladási árak.

#

2024. január 23. ( IT-biztonság )

Valószínűleg példa nélüli mértékű adatszivárgás történt, hiszen egy megközelítőleg 26 milliárd rekordot, mintegy 12 terrabájtnyi információt tartalmazó adatbázis került fel a netre, amely számos nagyobb platform felhasználó adatait is tartalmazza.

#

2024. január 22. ( IT-biztonság )

Nem az első alkalom, hogy az úgynevezett DarkWeb-en felhasználóktól ellopott bejelentkezési adatokat tesznek közzé, melyek nem csak e-mail fiókokhoz hanem akár közösségi oldalakhoz vagy banki alkalmazásokhoz használatos belépési adatokként is szolgáltak. A most kiszivárogtatott adatmennyiség azonban mindenkit meglepett!

#

2024. január 18. ( IT-biztonság )

A napokban egy újabb, igen komoly és egyben rendkívül veszélyes kártevőt azonosított a Trend Micro. Ez a Phemedrone Stealer.

#

2024. január 18. ( Általános információk )

Ugyan viszonylag régóta próbálja a Windows 10 felhasználókra különböző módokon ráerőltetni az operációs rendszer jelenlegi legújabb verzióját, sokan még mindig nem telepítették azt fel, még mindig szkeptikusak a rendszerrel kapcsolatosan (és valljuk be: sokszor nem alaptalanul). Vélhetően őket próbálja most megcélozni a Microsoft a legújabb húzásával...

#

2023. március 31. ( IT-biztonság )

Bizonyára mára már mindenki hallott a népszerű, mesterséges intelligencia alapú chatbotról, a ChatGPT-ről, amely ugyan egyre gyorsabban fejlődik, ugyanakkor ez a fejlődés sokakat egyre inkább megrémít, és kétségbe vonják annak létjogosultságát. Mindemellett pedig azért vannak adatbiztonsági aggályok is bőven... Sőt, Olaszországban ideiglenesen már be is tiltották a szolgáltatást...